Hukkatiellä kulkija

lauantai 9. heinäkuuta 2016

"Antakaa mun syrjäytyä rauhassa."


(c) TT
Kesäkuu tuntui menevän hitaasti mutta varmasti. Aluksi tuntui mukavalta vähän lomailla kiireisen kevään jälkeen. Vihdoin oli aikaa tehdä kaikkii juttuja mitä oli joutunut siirtämään ajan puutteen vuoksi. Sain siivottua huoneen ja kaikki kaapit yms. ja vuokrasin kirppikseltä pöydän mistä tuli ihan kivasti lomarahaa. Nyt on ollu myös aikaa ja voimaa huolehtia omasta fyysisestä hyvinvoinnista enemmän.

Mutta. Kun kuukausi läheni loppuaan, alkoi tulla se turhautumisen ja tylsyyden tunne. Nyt on lomailtu tarpeeksi. Akut on ladattu, ja joutenolo riittää. Työhakemuksia oon lähetelly koko kuukauden ajan, mutta mitään ei kuulu. Vain automaattisia sposti vastauksia; "Kiitos mielenkiinnostasi, hakemuksesi on vastaanotettu" tai "Hei. Olen lomalla heinäkuun loppuun...jne." 

Tietenkin voisi yrittää täältä kotikaupungista jotain ilta- tai viikonlopputyötä saada, mutta kun en haluaisi jäädä tänne. Ja jos nyt vuokraan kämpän ja saan töitä täältä, tuntuu että en ikinä pääse pois vaan jämähdän tänne ikuisesti. Pakko malttaa vielä sinne heinäkuun loppuun. Toivottavasti ei seinät kaadu niskaan ennen sitä.

(c) TT


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti